×

Observație

There is no category chosen or category doesn't contain any items

 • Livrare gratuita
 • Asamblarea si instalarea mobilei
 • Program de loialitate

Schema procesului de lucru

 • 1
  Calcul estimative prin mail/telefon
 • 2
  Masurarea si intocmirea ofertei comerciale
 • 3
  Încheierea contractului si plata in avans
 • 4
  Confectionarea mobilei in conformitate cu termenii stabiliti
 • 5
  Achitare si livrare
 • 6
  Lucrări de asamblare

Avantajele

 • Producere proprie
 • Materie prima
 • Livrare gratuita in raza municipiului
 • Respectarea termenilor stabiliti
 • Garanție până la 24 de luni

Pareri

Noutăți

20
februarie
2021

PRODUS NOU! COLTAR FRANCEZ

Coltarul Francez, Fara extindere Dimensiunile 3750*4700

29
ianuarie
2021

PROIECT DE LIVING


28
octombrie
2020

Mobila Copii


15
august
2020

SCAUNE DIN LEMN MASIV LA COMANDA

Compania noastră se specializeaza în fabricarea scaunelor din lemn masiv. Lemnul este cel mai natural si optimal material pentru casă -  el asigura  comfort,  rezistența si aspect estetic rafinat. Producem scaune clasice  tapițate, cu sau fără cotiere. Oferim orice culoare necesara pentru interior și oferim o gamă largă de materiale de tapițerie.  

07
august
2020

PRODUS NOU! CANAPEA CODRU LA COMANDĂ

Prezentarea noului model de canapea clasică - modelul CODRU. Canapea fără mecanism de extensie. Dimensiuni 1,50*0,80 Se confectioneaza la comandă.   Modelul poate fi realizat în orice culoare dorită. Vă invităm să ne vizitați in showroom situat la adresa Chișinău, bd Dacia 27.    

07
august
2020

PROIECT NOU!! MOBILA PENTRU CAMERA DE BAIE LA COMANDA

Confectionam la comanda mobila din lemn, furnir, MDF vopsit, PAL melaminat. Oferim: - consultarea designerului - 3D vizualizari - comanda dusa pana la instalare - calitate testata de timp Mai multe modele vedeti pe www.ruspin.md Va invitam sa ne vizitati in showroom la adresa Chisinau, bd Dacia 27  

Producem usi in Moldova

RUSPIN GRUP ocupă un loc important pe piaţa concurenţială de producere a uşilor şi mobilei de calitate fiind un lider de succes solicitat în rîndul populaţiei din Republica Moldova cît şi peste hotarele ei. Pe parcursul a 17 ani de activitate numele Companiei a devenit deosebit de cunoscut şi apreciat datorită calităţii înalte a producţiei, care a adus confort în casele, apartamentele şi sufletele oamenilor. Datorită sutelor de recomandări, propuneri ale clienţilor am lărgit sfera de activitate şi posiblităţile de a satisface toate gusturile şi dorinţele clienţilor.

Oferim în primul rând - usi fabricate din lemn natural de calitate superioară.

Cu excepţia uşilor fabricate din pin masiv, producem şi usi din MDF, furniruite, de interior cît şi usi metalice de intrare. Deasemenea, avem un asortiment larg de mobilă: antreuri, dulapuri, living, mobilă pentru baie, camera copiilor, din diverse tipuri de materiale (lemn, MDF vopsit, MDF peliculă, PAL melaminat, MDF furniruit). În colecţie sunt circa 100 de modele de sticlă inclusiv şi o mare varietate de vitralii.

O popularitate mare o are şi mobila confecţionată la comandă: mobilă pentru oficiu, bucătării cu o gamă largă de posibilităţi în materiale, culori şi stil, dormitoare, dulape-cupe produse în Moldova.

Producera mobilei la comandă

Este creaţia comună a celui care comandă şi designerului „RUSPIN GRUP". Munca substanţială a designerilor noştri şi utilizarea metodelor moderne de lucru ne permite să creăm o mobilă ce oferă plăcerea estetică, avînd în același timp, şi o valoare reală din punct de vedere practic.

Calitatea înaltă a mobilierului fabricat de Compania ,,RUSPIN GRUP" este garantată de designul bine realizat de personalul calificat, utilizîndu-se materiale și tehnologii moderne. În același timp, trebuie remarcat faptul că la crearea unui astfel de mobilier folosește doar cele mai bune materiale, din punct de vedere ecologic.

Cele mai avantajoase oferte și cadouri pentru casele și apartamentele dv-ra!
Contactati-ne